پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت روز دندانپزشک

دیدار نوروزی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از واحدهای ستادی شبکه
۱۴۰۰-۰۱-۱۸
برگزاری اولین جلسه کمیته درون بخشی مبارزه با کرونا شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر در سال ۱۴۰۰
۱۴۰۰-۰۱-۲۳
Show all

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه به مناسبت فرارسیدن ۲۳ فروردین، روز دندان‌پزشک؛ از دندان‌پزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت این شبکه قدردانی و با ارسال تقدیرنامه‌ای این روز را تبریک گفت.

در متن تقدیرنامه آمده است:

همکارگرامی : سرکار خانم  / جناب آقای

فرارسیدن ۲۳ فروردین “روز دندان‌پزشک ” فرصت باارزشی  است تا     بدین‌وسیله  از مساعی و تلاش‌های  صادقانه  شما،  که بادانش و تخصص خود،گام‌های مؤثری در  جهت   ارتقاء  صحت  و سلامت   آحاد  جامعه برداشته‌اید، به‌ویژه در شرایط خطیر  اپیدمی بیماری کرونا، با درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر نماییم.

با    امید   به  موفقیت‌های     روز  افزون     د ر خدمت    به  خلق   و خالق یکتا ،   بهروزی   و    کامیابی   شما    را   از    درگاه      ایزد   منان آرزومندیم.

دکتر امیرحسین حاجی فتاحی

کارشناس مسئول دهان و دندان