دیدار نوروزی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از واحدهای ستادی شبکه

دیدار معاون بهداشت دانشگاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با فرماندار شهرستان اسلامشهر
۱۴۰۰-۰۱-۱۴
پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت روز دندانپزشک
۱۴۰۰-۰۱-۲۳
Show all

دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با کارشناسان واحدهای ستادی شبکه دیدار و فرارسیدن سال ۱۴۰۰ را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر فاطمه تاجیک، مدیر با همراهی دکتر عباس امیراحمدی، معاون شبکه یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ با حضور در تمام واحدهای ستادی با کارکنان دیدار کرد.

وی ضمن قدردانی از زحمات تمام کارکنان در مدت سال ۱۳۹۹ با توجه به شرایط بحران شیوع بیماری کرونا سالی سرشار از سلامتی آرزو و ابراز امیدواری کرد که در سال جدید با ریشه کنی بیماری به روال کاری سال‌های قبل برگردیم ولی با کسب تجربیات جدید بتوانیم با همسو با اهداف نظام سلامت پیش رویم.

در این دیدار کارشناسان از دغدغه‌ها و برنامه‌های واحد خود و نرفتن به مسافرت و مهمانی‌ها گفتند.

pr.tums.ac.ir/ZvcK

شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر