دیدار معاون بهداشت دانشگاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با فرماندار شهرستان اسلامشهر

دیدار نوروزی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از دو مرکز خدمات جامع سلامت قائمیه و قاسم‌آباد
۱۴۰۰-۰۱-۰۸
دیدار نوروزی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از واحدهای ستادی شبکه
۱۴۰۰-۰۱-۱۸
Show all

دکتر دلاوری، معاون بهداشت دانشگاه در هفتمین روز از بهار ۱۴۰۰ با دکتر مرسلپور، فرماندار شهرستان اسلامشهر دیدار و ضمن گفتگو رسیدن سال نو را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر علیرضا دلاوری، معاون بهداشت با همراهی دکتر عباس وثوق مقدم، مشاور معاون و دکتر فاطمه تاجیک، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان با دکتر مسعود مرسلپور، فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دکتر دلاوری ضمن تبریک سال نو، از حمایت و پشتیبانی‌های فرمانداری شهرستان از مدیریت شبکه در راستای سلامت مردم و حوزه بهداشت بسیار قدردانی کرد.

در این دیدار مشکلات حوزه سلامت در شهرستان مطرح و در ارتباط با مرتفع کردن آنها بحث و گفتگو شد.

دکتر مرسلپور نیز ضمن قدردانی از زحمات مدیریت و کارکنان حوزه بهداشت به‌ویژه در طول یک سال گذشته در مقابله با بیماری کرونا برای تأمین بخشی از اعتبار موردنیاز پروژه‌های عمرانی در روستاها قول مساعدت داد و ابراز امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۰ ضمن ریشه‌کنی بیماری کرونا، با مشارکت تمام سازمان‌های شهرستانی قدم‌های مؤثرتری در راستای سلامت شهروندان برداشته شود.

دکتر دلاوری همچنین از واحدهای فنی شبکه بهداشت و درمان نیز بازدید و ضمن قدردانی از زحمات ایشان ایام نوروز ۱۴۰۰ را تبریک گفت.

شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر