برگزاری نوزدهمین جلسه آموزش مجازی رابطین منتخب پروژه EDC با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه در شهرستان اسلامشهر

برگزاری ششمین جلسه کمیته درون بخشی مدیریت و کنترل کووید _۱۹ به شیوه محله و خانواده محور با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر
۱۳۹۹-۱۰-۲۷
برگزاری جلسه توجیهی با فرمانده بسیج حوزه های بسیج نجمه و ابوذر غفاری شهرستان اسلامشهر در راستای طرح شهید سلیمانی
۱۳۹۹-۱۰-۲۷
Show all

واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر نوزدهمین جلسه آموزش مجازی رابطین منتخب پروژه EDC با عنوان ” فرم ASQ و اهمیت غربالگری اختلالات تکاملی ” برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  این جلسه  که سه‌شنبه ۲۳ دی ۹۹ در  پلتفرم اسکای روم و از طریق لینک اختصاصی پروژه با حضور ۶۶ تن از رابطین سلامت محله، تعدادی از همکاران ستادی و مراقبین سلامت برگزار شد دکتر آتوسا معین افشار، متخصص اطفال و هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران مطالبی در مورد اهمیت غربالگری اختلالات تکاملی، رشد فیزیکی و تکامل به‌عنوان دو بازوی بقای کودک و اهمیت تکامل سال‌های ابتدایی کودک به‌عنوان زیربنای تکامل سال‌های بعدی زندگی کودک شروع کرد و در ادامه از اهمیت سیناپس‌ها در مغز، اثر متقابل طبیعت و تربیت بر رشد مغز در ۳ سال اول زندگی کودک و اثر سیناپس‌ها در رشد مغزی و توانمندی آن و عملکرد کودک گفت.

وی همچنین نقش برنامه رشد و تکامل همه‌جانبه سال‌های ابتدایی کودکی در حداقل ۱۵% افزایش IQ کودکان ایران، اصول این برنامه و نقش والدین، مراقبین سلامت، خانواده و جامعه در ارتقا کیفیت زندگی کودک و رشد و تکامل سال‌های ابتدایی کودکی هم مطالبی را عنوان و در مورد برنامه جامع اختلالات تکاملی کودکان، اهداف ویژه این برنامه، راهکارهای موجود و ارائه مشاوره‌های مناسب به والدین کودکان دارای تأخیر تکاملی و عدم توانایی کودک در کسب مهارت‌های متناسب با سن صحبت کرد.

دکتر معین افشار سخنان خود را با ارائه ابزارهای مناسب  و مورداستفاده در غربالگری و صحت ابزار و انواع تست‌های غربالگری موجود و نوزادان نیازمند این تست‌ها به‌پایان رساند و در خاتمه نیز به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داد.

شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر