برگزاری جلسه توجیهی با فرمانده بسیج حوزه های بسیج نجمه و ابوذر غفاری شهرستان اسلامشهر در راستای طرح شهید سلیمانی

برگزاری نوزدهمین جلسه آموزش مجازی رابطین منتخب پروژه EDC با مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه در شهرستان اسلامشهر
۱۳۹۹-۱۰-۲۷
بازدید رئیس ستاد مقابله با کرونا و فرمانده سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) از روند اجرای طرح شهید سلیمانی در شهرستان اسلامشهر
۱۳۹۹-۱۰-۲۷
Show all

چهارمین نشست توجیهی برنامه مدیریت و کنترل اپیدمی کووید-۱۹ به شیوه محله و خانواده محور باهدف بررسی نقاط قوت و ضعف اجرای طرح در فاز اول با حضور فرمانده بسیج حوزه‌های بسیج نجمه و ابوذر غفاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه چهارشنبه ۲۴ دی ۹۹ با حضور دکتر بهناز قره خانی، سارا حاصلی فرد و فاطمه قلی نژاد از رابطین طرح شهید سلیمانی در ستاد شبکه شهرستان، سرپرستان واحدهای محیطی تحت پوشش و دژگیر، فرمانده حوزه بسیج نجمه در مرکز خدمات جامع سلامت گلها برگزار شد.

این جلسه با محوریت تعامل و همکاری دوجانبه بین حوزه بسیج و شبکه بهداشت و درمان برگزار و بر رهگیری دقیق موارد تماس در افراد مثبت گزارش‌شده، ارسال گزارش‌ها به‌صورت کامل با مشخصات فرد به واحدهای بهداشتی، شناسایی دقیق خانوارهای آسیب‌دیده از کرونا و معرفی به حوزه‌های بسیج تحت پوشش، آشنایی و ارتباط متقابل بین سرپرستان با فرمانده محترم بسیج جهت بررسی چالش‌های موجود، انعکاس به‌موقع گزارشات و فعالیت‌های انجام‌شده در حوزه بسیج به شبکه بهداشت و تحویل فرم‌های تعهدنامه به فرمانده حوزه و توضیحات لازم در خصوص پیگیری موارد رعایت قرنطینه خانگی و ارسال گزارش به شبکه بهداشت تأکید شد.

در پایان جلسه فرمانده حوزه از پایان لکه‌گیری جمعیت باقی‌مانده از فاز اول طرح در منطقه تحت پوشش خبر داد.

شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر