برگزاری جلسه آموزشی تغذیه صحیح در شهرستان اسلامشهر

بهمن ۴, ۱۳۹۶
حضور مسئولین بخش احمدآباد مستوفی در مرکز سلامت جامع شهری احمدآباد مستوفی
بهمن ۹, ۱۳۹۶
در راستای ضرورت فرهنگ‌سازی و اصلاح الگوی غذایی مردم در کشور پایگاه شماره ۱ مهر واوان جلسه آموزشی تغذیه صحیح برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا حاصلی فرد، کارشناس مسئول واحد بهداشت مدارس گفت: با توجه به اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص شعار سال ۹۶ بسیج ملی تغذیه سالم و با عنوان «چاقی یا سلامتی، انتخاب با شماست» و ضرورت فرهنگ‌سازی و اصلاح الگوی غذایی مردم در کشور که نقش اساسی در کاهش بار بیماری‌های غیر واگیر دارد، اجرای برنامه بسیج آموزش همگانی تغذیه در قالب برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیه‌ای جامعه در برنامه ۵ ساله پنجم، همه‌ساله برگزار می‌شود.
وی در ادامه افزود: در سال جاری نیز این هفته باهدف کاهش روند رو به گسترش بیماری‌های غیر واگیر، بهبود شیوه زندگی و اصلاح الگوی مصرف غذایی و با تأکید بر کاهش مصرف نمک و چربی برگزارمی شود. با توجه به روزشمار اعلام‌شده از طرف معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اهمیت نقش والدین در پیشگیری و کنترل چاقی کودکان مراقبین سلامت پایگاه شماره ۱ مهر واوان، برنامه آموزشی تغذیه صحیح در پیش‌دبستانی یاسمن ویژه والدین نوآموزان چهارشنبه ۴ بهمن ۹۶ برگزار کرد.