برگزاری برنامه آموزشی بلوغ نوجوانان در مدارس تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت سعیدیه

حضور مسئولین بخش احمدآباد مستوفی در مرکز سلامت جامع شهری احمدآباد مستوفی
بهمن ۹, ۱۳۹۶
برگزاری جلسات آموزشی با موضوع پیشگیری از سرطان
بهمن ۱۱, ۱۳۹۶
مرکز خدمات جامع سلامت سعیدیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر برنامه آموزشی بلوغ نوجوانان در مدارس تحت پوشش خود را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی سه‌شنبه ۳ بهمن ۹۶ با حضور اولیای دانش آموزان در آموزشگاه دخترانه‌ی هیئت‌امنایی ام‌ابیها برگزار شد.
عباسی تبار و ایزد به ترتیب کارشناس بهداشت روان و مراقب سلامت مرکز در این جلسه در خصوص اهمیت دوران بلوغ، تحولات و تغییرات رفتاری، مشکلات جسمانی و روانی اجتماعی در رفتارهای ناسالم، تغییرات در جسم و روح، راه‌های کاهش از مشکلات بلوغ جسمانی و پیشگیری از بیماری‌ها مطالبی را بیان کردند.