برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی در شهرستان اسلامشهر

برگزاری کمیته شهرستانی مرگ مادران در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
جلسه آموزشی کنترل خشم در شهرستان اسلامشهر برگزار شد
مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خودکشی، کارگاه آموزشی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر،  این کارگاه با حضور رابطین سه‌شنبه ۲۱ شهریور ۹۶ در مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض برگزار شد.
هدیه تاجیک، کارشناس سلامت روان مرکز ابتدا به اهداف کارگاه و اهمیت آموزش‌های پیشگیری از خودکشی پرداخت، سپس  در خصوص آسیب‌های اجتماعی  و اهمیت توجه به معضلات اجتماعی و ارائه‌ی راهکارهای مفید و مناسب برای حل آسیب‌های اجتماعی و همچنین پیشگیری از خودکشی صحبت کرد.
وی در ادامه علل و عوامل خطرساز را سابقه خانوادگی، مشکلات خانوادگی و زناشویی و رفتارهای تکانشگری عنوان کرد و افزود: بررسی‌ها نشان داده ۸۰ درصد افرادی که اقدام به خودکشی می‌کنند دوره‌هایی از افسردگی را تجربه کرده‌اند و نکته‌ی قابل‌توجه این است که افسردگی قابل‌درمان است بنابراین ضروری است والدین به‌محض دیدن علائم افسردگی در فرزندان خود آنان را نزد روان‌پزشک و روانشناس ببرند.
تاجیک به بیان ارزیابی خطر، انواع خودکشی، اهداف افراد و حمایت‌های اجتماعی برای افراد اقدام کننده به خودکشی و خانواده آنها پرداخت و راهکارهای پیشگیری از خودکشی و عوامل محافظت‌کننده را عدم دسترسی به وسایل خودکشی و نظارت اعضاء خانواده عنوان  کرد.
این کارشناس در پایان عوامل محافظت‌کننده پیشگیری از خودکشی را داشتن تعهدات مذهبی و دینی، تأهل، روابط عاطفی و مستحکم خانوادگی و داشتن مهارت‌های زندگی بیان کرد.