جلسه هماهنگی آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع تحت پوشش اسلامشهر

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت استرس در شهرستان اسلامشهر
برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان نگهداری مواد غذایی در شهرستان اسلامشهر
واحد بهداشت حرفه‌ای شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر جلسه هماهنگی آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع تحت پوشش خود را برگزار کرد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع سه‌شنبه ۱۴ شهریور ۹۶ در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
در ابتدا مهندس حریری، مدیر گروه بهداشت حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص صدا با عناوینی ازجمله اهمیت موضوع، برنامه حفاظت شنوایی، اهداف اندازه‌گیری، اصول مهم مراحل ارزیابی، اندازه‌گیری و کنترل صدا، انواع صوت ازنظر شکل، احساس فیزیولوژیک، توزیع انرژی  و زمان تداوم، انتشار صوت در محیط کار، انواع صداسنج و شبکه‌های توزین فرکانس، گوشی حفاظتی، آنالیز صدا، شاخص SNR، شبکه سرعت پاسخ دستگاه، فرم بازرسی مقدماتی صدا (غربالگری صدا) و روش‌های اندازه‌گیری محیطی و موضعی صدا و حدود مجاز مواجهه صحبت کرد.
در پایان نیز تأکید شد شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات بهداشت حرفه‌ای و طب کار، نتایج انجام معاینات و اندازه‌گیری عوامل زیان‌آور محیط کار را در سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط کار ثبت کنند و همچنین صنایع ملزم به پیگیری این مورد است.