برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان نگهداری مواد غذایی در شهرستان اسلامشهر

جلسه هماهنگی آموزشی کارشناسان بهداشت حرفه‌ای صنایع تحت پوشش اسلامشهر
برگزاری جلسه هماهنگی معاینات غربالگری و انجام مراقبت‌های گروه سنی ۱۸-۵ سال غیر دانش‌آموز
واحد بهداشت خانواده (بهبود تغذیه جامعه) شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر کارگاه آموزشی با عنوان نگهداری مواد غذایی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کارگاه با حضور کارکنان کارخانه لوله و ماشین‌سازی ایران چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۶ برگزار شد.
مدرس این کارگاه سارا فهیمی، کارشناس تغذیه شبکه، نکات مهمی در خصوص اصول روش‌های نگه‌داری مواد غذایی، انواع روش‌های نگه‌داری مواد غذایی مانند حرارت دادن، انجماد، خشک‌کردن، انبار، سیلو و….پرداخت و همچنین مثال‌هایی از شرایط نگهداری برخی مواد غذایی در انبار و سردخانه را ارائه کرد.