برگزاری جلسه هماهنگی معاینات غربالگری و انجام مراقبت‌های گروه سنی ۱۸-۵ سال غیر دانش‌آموز

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان نگهداری مواد غذایی در شهرستان اسلامشهر
برگزاری اولین جلسه کمیته ایمنی آب در سال ۹۶

واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در راستای برنامه ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص معاینات غربالگری و انجام مراقبت‌های گروه سنی ۱۸-۵ سال غیر دانش‌آموز تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه با حضور معاون اجتماعی، معاون توان‌بخشی و مسئولین کلینیک‌های مددکاری بهزیستی در سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت باغ فیض چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶ برگزار شد.
در این جلسه ابتدا به گزارش مراقبین سلامت و پزشکان شبکه که مراقبت‌های گروه سنی نوجوان را ارائه می‌دهند پرداخته شد و در ادامه از همکاران بهزیستی خواسته شد با توجه به حیطه‌های کاری خود اطلاع‌رسانی به خانواده‌های تحت پوشش داشته باشند و از طریق پرونده‌های موجود، خانواده‌های بی‌سرپرست و بد سرپرست این نوجوانان را شناسایی و مشخصات، تلفن  و آدرس محل سکونت یا محل کار این خانواده‌ها را به شبکه اطلاع‌رسانی کنند تا برنامه‌ریزی لازم برای انجام مراقبت‌های بهداشتی نوجوانان از تحصیل بازمانده در اسرع وقت انجام شود.