برگزاری اولین جلسه کمیته ایمنی آب در سال ۹۶

برگزاری جلسه هماهنگی معاینات غربالگری و انجام مراقبت‌های گروه سنی ۱۸-۵ سال غیر دانش‌آموز
برگزاری کمیته شهرستانی شیر در سه ماهه دوم سال ۹۶ شهرستان اسلامشهر
به همت واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر اولین جلسه کمیته ایمنی آب در سال جاری را با حضور نمایندگان ادارات شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه با حضور نمایندگان ادارات شهرستان (آب و فاضلاب، شهرداری‌ها، بخشداری‌ها، جهاد کشاورزی، محیط‌زیست، امور منابع آب و شبکه بهداشت) و کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶ در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
در ابتدا دکتر امیراحمدی معاون شبکه بهداشت اسلامشهر در خصوص اهمیت بررسی سلامت و ایمنی آب و ضرورت تعامل بین بخشی برای پیشرفت و هدفمندسازی برنامه مطالبی بیان کرد.
در ادامه وضعیت پسماندهای عفونی و فاضلاب بیمارستان‌های شهرستان موردبررسی قرار گرفت و مقرر شد در خصوص دفع فاضلاب صنایع موجود در منطقه چهاردانگه کارشناسان شبکه بهداشت و اداره محیط‌زیست مجدداً پیگیری‌های لازم را داشته باشند و همچنین با هماهنگی شبکه بهداشت شهرستان بازدید گروهی از مراکز بی‌خطر سازی پسماند در سطح شهرستان با حضور نمایندگان ادارات برگزار شود.