برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت خشم در شهرستان اسلامشهر

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع مهارت‌های فرزند پروری در شهرستان اسلامشهر
ارائه خدمات بهداشتی درمانی در ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت شهری مهر واوان
کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز خدمات جامع سلامت واوان باهدف شناسایی و مدیریت خشم، کارگاه آموزشی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی با حضور مراجعین به پایگاه یکشنبه ۱۲ شهریور ۹۶ در مرکز خدمات جامع سلامت واوان برگزار شد.
میر سعید رضایی، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز خشم را مقدمه پرخاشگری عنوان کرد گفت: خشم احساس طبیعی است ولی مدت و شدت زیاد آن آسیب‌زننده است؛ در حین حال که می‌توانیم عصبی و خشمگین شویم می‌توانیم پرخاش نکنیم.
وی در ادامه علائم بروز خشم را افزایش ضربان قلب، گشادشدن مردمک چشم، منقبض شدن عضلات و…. بیان کرد و با استفاده از سناریوی خشم،  موقعیت‌های کنترل خشم را توضیح داد و در پایان شیوه‌های مدیریت خشم (شامل: ایجاد تغییر در محیط، مقابله با افکار منفی، آرام‌سازی و حل مسئله) را آموزش داد.