برگزاری جلسه آموزشی با موضوع مهارت‌های فرزند پروری در شهرستان اسلامشهر

جلسه آموزشی با عنوان نحوه پیشگیری از کم‌خونی فقر آهن برگزار شد
برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت خشم در شهرستان اسلامشهر
شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، جلسه آموزشی مهارت‌های فرزند پروری با عنوان آموزش اصول مدیریت رفتار کودکان ویژه والدین را برگزار کرد.
ه گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی با حضور جمعی از والدین دارای فرزندان ۱ تا ۹ سال سه شنبه ۱۴ شهریور ۹۶ در مرکز خدمات جامع سلامت قائمیه برگزار شد.
زینب خورشید وند، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز هدف از برگزاری این جلسه را این‌گونه بیان کرد که تمام پدرها و مادرها مایل‌اند فرزندانی موفق، توانمند و درعین‌حال خوش‌رفتار داشته باشند و تلاش می‌کنند تا از تجربه‌های شخصی و مشورت با بزرگ‌ترها یا متخصصین استفاده کنند.
وی بابیان اینکه فرزند پروری مجموعه‌ای از دانش و مهارت‌های تربیت کودکان به روشی سازنده است و هدف اصلی از تربیت کودکان را بار آوردن افرادی مستقل، توانمند، مسئول و با اعتمادبه‌نفس است، گفت: برای رسیدن به این هدف‌ها باید اصولی را رعایت کرد که مهم‌ترین آن‌ها فراهم کردن محیط مناسب، برقراری انضباط قاطع، داشتن انتظارات مناسب از کودک و دیگران و رسیدگی به‌سلامت و نیازهای والدین است.
وی در پایان به توضیح رفتار و شیوه‌های ثبت رفتار پرداخت و کاربرد انواع روش‌های ثبت رفتار و فواید آن‌ها را بیان کرد.