ارائه خدمات بهداشتی درمانی در ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت شهری مهر واوان

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت خشم در شهرستان اسلامشهر
برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در شهرستان اسلامشهر

همزمان با هفته دولت خدمات بهداشتی درمانی به جمعیت تحت پوشش این منطقه از شهرستان اسلامشهر در ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت شهری مهر واوان ارائه می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، ساخت ساختمان جدید مرکز خدمات جامع سلامت شهری مهر واوان در نیمه دوم سال ۹۵ در قطعه زمینی به مساحت ۱۹۵۰ مترمربع آغاز شد و همزمان با هفته دولت و سفر یک‌روزه دکتر احمدی معاون سیاسی وزیر کشور، فرماندار شهرستان، معاون بهداشتی دانشگاه و مسئولین شهرستانی سه شنبه ۷ شهریور افتتاح و رسماً شروع به فعالیت کرد.
این مرکز در راستای اهداف برنامه طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت با زیربنایی به مساحت ۸۴۰ مترمربع  با ارائه خدماتی درزمینه‌های سلامت خانواده توسط مراقبین سلامت پایگاه سلامت ضمیمه، بهداشت محیط و حرفه‌ای، سلامت روان، تغذیه، دهان و دندان و دارویی و خدمات پرستاری به جمعیتی بیش از بیست هزار نفر فعالیت خود را آغاز کرد. البته پیش‌بینی می‌شود با توجه به‌قرار داشتن این مرکز در محدوده مسکن مهر و جمعیت جوان، جمعیت منطقه به بیش از سی هزار جمعیت افزایش یابد.
ازجمله خدمات دیگردر حوزه سلامت ارائه برگزاری جلسات آموزشی مختلف برای گروه‌های هدف تحت پوشش ازجمله داوطلبین سلامت، سفیران سلامت، سالمندان، مادران باردار و … است که فضای آموزشی بسیار مناسبی هم برای این منظور در نظر گرفته‌شده است.
امید است باهمت و تلاش کارکنان مرکز و مشارکت مردم بتوانیم در دستیابی به سبک زندگی سالم گام‌های مؤثری برداریم.
توضیح اینکه برای آزمایشگاه نیز فضای بسیار مناسبی  در نظر گرفته‌شده که در طی چند روز آینده فعالیت‌های آزمایشگاهی به جمعیت تحت پوشش ارائه خواهد شد.