کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد برگزار شد

بازدید نمایندگان سازمان جهانی بهداشت از کلینیک دندانپزشکی تجمیعی وکلینیک سیار دندانپزشکی
بازدید از روند اجرای برنامه حمایتی بهبود رشد و تغذیه کودکان کمتر از ۶ سال در شهرستان اسلامشهر
مرکز خدمات جامع سلامت واوان کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی با حضور مراجعین شنبه ۱۱ شهریور ۹۶ در پایگاه کوثر برگزار شد.
میر سعید رضایی، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز در این جلسه گفت: سوءمصرف مواد و داروها یکی از بزرگ‌ترین آسیب‌های اجتماعی و معضلات جوامع شناخته‌شده که نه‌تنها خود فرد بلکه خانواده و جامعه را درگیر می‌کند.
وی در ادامه حالت‌های مختلف مصرف مواد را آزمایشی، تفننی، پزشکی، سوءمصرف و وابستگی عنوان و علل مصرف و ابتلا به اعتیاد را تجربه احساس خوشی، بهتر بودن و بهبود عملکرد بیان و تشریح کرد.
رضایی به عوامل فردی، خانوادگی و اجتماعی در ابتلا به اعتیاد اشاره و انواع مواد را دخانی، الکل، مخدر، محرک، توهم‌زا و روان‌گردان بیان کرد و علائم مصرف، شیوه‌های مصرف و علائم ترک هرکدام را توضیح داد.
در پایان نیز پمفلت اعتیاد بین شرکت‌کنندگان توزیع شد.