برگزاری جلسه آموزشی کارشناسان معاونت غذا و دارو برای مربیان داوطلبان سلامت

برگزاری جلسه شهرستانی پیشگیری از حوادث ترافیکی و کاهش مرگ‌ومیر جوانان
پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر به مناسبت روز بهورز
جلسه‌ای با هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه تهران و واحد جلب مشارکت مردمی شبکه بهداشت اسلامشهر ویژه مربیان داوطلبان سلامت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه ویژه مربیان داوطلبان سلامت؛ سه شنبه ۷ شهریور ۹۶ در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.
در این جلسه دکتر عطایی، کارشناس دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه در خصوص نحوه ساماندهی صحیح داروها در منزل و پیشگیری از مسمومیت‌ها صحبت کرد و در این راستا به چند اصل کلی در زمینه نگهداری داروها ازجمله دورنگه داشتن داروها از دسترس اطفال، دورنگه داشتن اسپری‌ها از نور آفتاب و شعله مستقیم، تأکید بر عدم تعویض ظرف نگه‌داری داروها و دور انداختن دارویی که هیچ‌گونه برچسبی ندارد اشاره کرد.
وی در ادامه به روش‌های پیشگیری از بروز مسمومیت‌های دارویی ازجمله متادون پرداخت و افزود: شربت متادون در طی ۴ سال اخیر منجر به یازده هزار مورد مسمومیت در کشور شده که از این میان بیش از دویست مورد مرگ تنها ناشی از متادون بوده است که ۱۱ درصد آن در کودکان بروز کرده است.
سپس مهندس نافعی، کارشناس تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه در زمینه اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور حفظ و ارتقاء سلامت صحبت کرد و به پنج شاخص مهم موثر در سلامتی از جمله انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس اشاره کرد و همچنین مفهوم نشانگرهای رنگی تغذیه ای را به عنوان راهنما برای انتخاب مناسب محصولات غذایی شرح داد و در پایان به شناسه و برچسب های رهگیری کنترل اصالت کالا پرداخت.