برگزاری کمیته شهرستانی شیر در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

سفره هفت سین نوروز در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر
۱۳۹۵-۱۲-۲۸
Show all

در راستای اجرای برنامه عملیاتی ترویج تغذیه با شیر مادر، جلسه کمیته شهرستانی شیر در سه ماهه چهارم سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این کمیته با حضور اعضای کمیته دوشنبه ۲۳ اسفند ۹۵ در واحد بهداشت خانواده برگزار شد.
حمیرا پشتکوهی، کارشناس شیر مادر شبکه در خصوص ارسال فرم جدید معرفی کودک نیازمند شیرمصنوعی به واحد صدور کالابرگ به مراکز و پایگاه های سلامت و برگزاری کنفرانس علمی یک روزه مشاوره شیردهی برای پزشکان و ماماهای بخش خصوصی مطالبی را عنوان کرد.
در ادامه جلسه نیز در خصوص تعداد آمار شیر مصرفی روستایی و یارانه ای و همچنین برگزاری جلسات مشاوره شیردهی گروهی و چهره به چهره برای مادران باردار و شیرده و نیز برگزاری این جلسات برای همسران مادران باردار در کلینیک شیردهی از سوی حاضرین به نکاتی اشاره کرد.

شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر