فهرست مورد نیاز مشارکت خیرین سلامت

شهرستان اسلامشهر در ۱۲ کیلومتری جنوب غربی تهران واقع شده است. شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر با ۱۹ مرکز خدمات جامع سلامت، ۴۲ پایگاه سلامت و ۱۳ خانه بهداشت، یک مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری، یک مرکز مشاوره ازدواج و ۲ مرکز MMT ( متادون تراپی) در نقاط مختلف به ۵۶۴ هزار نفر جمعیت این شهرستان ارائه خدمت می نمایند، اما کمبودهایی از لحاظ ساختمانی و تجهیزاتی وجود دارند که بخش دولتی به تنهایی قادر به تامین همه آنها نیست و برطرف نمودن این کمبودها که سبب ارتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات بهداشتی درمانی خواهد شد، نیازمند مشارکت انسان های نیکوکاری است که بعنوان خیرین سلامت شناخته خواهند شد.

“لیست نیازهای عمرانی و تجهیزاتی اولویت دار شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر”

ردیف نام نیاز مربوطه تعداد/متراژ
۱ تکمیل و تجهیز بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ۳۶۴۰۰مترمربع