راهنمای تکمیل فرم معرفی مادران باردار تحت مراقبت در واحد های غیر دانشگاهی

راهنمای تکمیل فرم معرفی مادران باردار تحت مراقبت در واحد های غیر دانشگاهی

همکار گرامی …………………….

با عرض سلام وادب

همانگونه که مستحضرید وجود بانک اطلاعاتی خانم های باردار به منظور به روزرسانی شاخص های بهداشتی/ امداد رسانی در شرایط بحران و ساماندهی مادران باردار پر خطر اهمیت به سزایی دارد. لذا این دانشگاه اقدام به برنامه ریزی جهت دریافت و ساماندهی اطلاعات این گروه نموده است.

در این راستا فرمی تدوین و در اختیار شما قرار گرفته است. امید است بتوانیم با همکاری شما قدمی نوین و موثر در ارایه خدمت به جمعیت خانم های باردار ساکن در محدوده تحت پوشش برداریم. لازم به ذکر است این اطلاعات محفوظ بود و تنها برای مداخلات و برنامه ریزی های بهداشتی به کار گرفته خواهد شد. پیشاپیش از همکاری شما بسیار سپاسگزاریم.

به منظور هماهنگی در تکمیل فرم توجه شما را به موارد ذیل جلب می نماید.

• تواتر تکمیل و تحویل این فرم ماهیانه می باشد.
  • فرم دارای ۱۰ستون است که شما می توانید با فرمت کاغذی و یا در قالب برنامه اکسل این اطلاعات را تکمیل و به نماینده شبکه بهداشت/ مرکز بهداشت تحویل دهید.
  • خواهشمند است در صورت تکمیل و نحویل فرم کاغذی نسبت به خوانا و شفاف بودن اطلاعات اهتمام ورزیده و از هر گونه خط خوردگی در فرم اجتناب فرمایید.
  • در صورت تکمیل فرم کاغذی کلیه اطلاعات با خودکار ثبت شده و از ثبت اطلاعات با مداد که امکان پاک شدن اطلاعات وجود دارد خودداری شود.
  • لازم است کلیه موارد مراجعه خانم های باردار در طی یک ماه در این فرم ثبت گردد. (در صورت مراجعه بیش از یک بار، تعداد دفعات مراجعه در ستون توضیحات نوشته شود).
  • در صورت مراجعه بیش از یک بار، نیاز به ورود مجدد اطلاعات مادر نیست و کافیست پس از ثبت نام و نام خانوادگی مادر باردار و سن بارداری در زمان مراجعه، ستون مراجعه تکراری، علامت زده شود.
  • اتباع غیر ایرانی کد ملی ندارند لذا قسمت کد ملی تکمیل نشده و در قسمت توضیحات ( اتباع غیر ایرانی ) نوشته شود.
  • سن بارداری با دقت و بر حسب هفته بارداری در زمان مراجعه در فرم ثبت گردد.
  • شماره تماس می تواند موبایل یا تلفن ثابت باشد.
  • آدرس کامل و خوانا نوشته شده و از نوشتن نام کلی محله یا منطقه سکونت اجتناب فرمایید.
  • در هر زمان از بارداری که مادر به هر دلیل پر خطر شناخته شده و نیازمند مراقبت ویژه گردد، لازم است در ستون مربوطه( بارداری پر خطر) با ذکر علت ثبت شود.
  • علت پرخطر بودن بارداری بر حسب تشخیص ارایه دهنده خدمت می باشد.
  • در صورت تغییر در وضعیت بارداری،علت آن در قسمت توضیحات ثبت گردد. به طور مثال : بستری به دلیل/ ارجاع به بیمارستان به دلیل/ زایمان کرده/ سقط شده/ مرده زایی و …
  • لازم است نام و نام خانوادگی تکمیل کننده فرم/ تاریخ تکمیل فرم/ کد و مهر و امضای متخصص زنان و زایمان/ ماما/ پزشک عمومی در انتهای تمام صفحات فرم ثبت گردد.
  • مهر و امضای انتهای صفحه به مفهوم تایید اطلاعات ثبت شده در فرم توسط صاحب مهر می باشد.
  • کد عددی است که توسط شبکه/ مرکز به شما داده خواهد شد و معرف اطلاعات مطب یا دفتر کار شما در واحد نظارت بر درمان می باشد.

با ارزوی موفقیت