بهداشت محیط

 واحد بهداشت محیط

کارشناس مسئول: خانم مهندس میترا بحری

کارشناسان:

خانم ها: مهندس حدیقه اصغر پور، مهندس فریبا سرلک
آقایان: وهاب نیکخو، مهندس کامران خزایی

  • کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی؛
  • کنترل آب آشامیدنی مناطق تحت پوشش از نظر میکروبی و شیمیایی و به صورت متناوب و اطمینان از سلامت آب منطقه و اعلام نتایج به ارگانهای مربوطه،بازدید از سامانه های آبرسانی
  • کلرسنجی روزانه و ثبت آن در سامانه جامع بهداشت محیط
  • کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعملهای مربوطه
  • اجرای اصلاحیه ماده ۱۳ مواد خوردنی و آشامدنی و آرایشی و بهداشتی و اقدامات قانونی مربوطه مطابق با گردش کار بر اساس آیین نامه
  • معرفی متصدیان به پزشک و صدور کارت معاینه پزشکی جهت آنها طبق دستورالعملهای صادره
  • بازدید از مدارس و مراکز آموزشی و مهد کودکها
  • بازدید و کنترل استخرهای شنا و سونا و جکوزی
  • بازدید از آزمایشگاهها و مراکز بهداشتی درمانی و مطبها و بیمارستانها از نظر وضعیت بهداشت محیط
  • بازدید از پارکها و ورزشگاهها و ترمینالها و تشکیل پرونده بهداشتی واعلام به سازمانها و مسئولین زیربط و پیگیری تا حصول نتیجه مطلوب
  • بررسی کنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده کننده آنها و مکاتبه با ارگانهای مربوطه
  • رسیدگی به شکایات در زمینه های مختلف بهداشتی
  • سنجش ید در نمکهای خوراکی یددار بطور روزانه و نمونه برداری از نمکهای ید دار و ارسال به آزمایشگاه
  • مبارزه با حشرات و جوندگان و نظارت بر سم پاشی توأم با آموزشهای لازم و طعمه گذاری
  • اقدامات اضطراری هنگام وقوع بلایای طبیعی
  • شرکت در جلسات بازآموزی و سمینارهای طبق دستورالعملهای مربوطه
  • بازدید از اماکن متبرکه و مساجد طبق دستورالعملها مربوطه
  • بازدید از جایگاههای پمپ بنزین و پیگیری نواقص مربوطه
  • آموزش بهداشت جهت کلیه رده ها توام با فعالیتهای روزمره به طور چهره به چهره
  • نظارت بر دفع بهداشتی زباله در مناطق شهری و روستایی و سایت جمع آوری و دفع زباله های
  • نظارت بر فعالیتهای آموزشگاه های اصناف
  • رسیدگی به استعلامهای اتحادیه اصناف و تاییدیه بهداشتی جهت دریافت پروانه کسب
  • اجرای برنامه سلامت نوروزی
  • نظارت بر فعالیت بهورزان در مورد کنترل کیفیت بهداشتی آب آشامیدنی، بهسازی( محیط روستا، منابع آب مثل چاه و چشمه، آبریزگاهها و … ) مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، بهداشت محیط منازل جلب مشارکت همگانی در جمع آوری و دفع بهداشتی زباله و فضولات و کنترل کیفیت مواد غذایی و آموزش موازین بهداشت محیط و …. و گزارش نتایج به مقامات ذیربط
  • جمع آوری اطلاعات و آمار مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی، آب آشامیدنی و تأسیسات آب و فاضلاب و … و تکمیل فرمهای مربوطه و تجزیه و تحلیل آمار و شاخصها

         فعالیت های بخش موادغذائی

  • حضوردرطرح تشدید-گشت های شبانه-ارتحال-محرم ودیگرفعالیت های مرتبط با بهداشت محیط وموادغذائی .
  • نمونه برداری از موادغذائی درسطح عرضه وکارگاههای موادغذائی
  • نمونه برداری از نانهای خبازی (لواش-تافتون –بربری وسنگک)درسطح شهرستان وارسال به آزمایشگاه جامع دانشگاه جهت کنترل عدم مصرف جوش شیرین ونمک بیش از حدمجاز.
  • نمونه برداری از نمکهای سطح عرضه و ارسال به آزمایشگاه جامع دانشگاه جهت کنترل میزان یدوخلوص آنها
  • پیگیری شکایات(ثبت شده در سامانه ویا حضوری) مربوط به موادغذائی ونمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه موادغذائی.
  • حضوردر برنامه شیرمدارس درسطح مدارس شهرستان و نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه وپیگیری نتایج مربوط به آن.
  • پیگیری نتایج نمونه های که دارای نتایج نامطلوب بوده ومعرفی آنها به مراجع قضائی همچون دادسرا ویا تعزیرات حکومتی شهرستان.
  • بازدیداز کارگاههای موادغذائی ویا مشاغل خانگی مرتبط با موادغذائی که درخواست شناسه نظارت جهت بسته بندی موادغذائی نموده اند ومعرفی کارگاههای که دارای صلاحیت به به معاونت غذا وداروی دانشگاه جهت پیگیری پروسه دریافت شناسه نظلرت کارگاهی.
  • همکاری با معاونت غذاوداروی دانشگاه جهت نمونه برداری موادغذائی دارای پروانه بهداشتی که درسطح فروشگاههای شهرستان عرضه میگردند(PMS)
  • شرکت در گشت قاچاق کالای سلامت محور درسطح شهرتهران وهمکاری با ادارات کل تعزیرات حکومتی -گمرک وصنعت ومعدن استان تهران.
  • همکاری با آزمایشگاه همکاروارسال آزمایشات تخصصی موادغذائی همچون اندازه گیری پالم-بروسلا-آفلاتوکسن وبلانکیت در نانهای خبازی وپیگیری نتایج مربوط به آن.
  • شماره تماس: ۵۱۰۸۱۰۰۰ داخلی ۲۲۸-۱۰۲-۱۰۳

گفتگو آنلاین

در حال حاضر امکان گفتگو آنلاین وجود ندارد. سوالات خود را برای ما بفرستید تا در کوتاه ترین زمان با شما تماس بگیریم.

سوالات خود را برای ما ارسال کنید. ما به شما کمک خواهیم کرد.

برای ارسال دکمه Enter را فشار دهید.