واحد بهداشت محیط
کارشناسان:
خانم هامهندس حدیقه اصغر پور، مهندس فریبا سرلک و آقای مهندس وهاب نیکخو
- کنترل بر بهسازی و بهداشت مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اماکن بین راهی؛
- کنترل آب آشامیدنی مناطق تحت پوشش از نظر میکروبی و شیمیایی و به صورت متناوب و اطمینان از سلامت آب منطقه و اعلام نتایج به ارگانهای مربوطه،بازدید از سامانه های آبرسانی
- کلرسنجی روزانه و ثبت آن در سامانه جامع بهداشت محیط
- کنترل مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک و ارسال آن به آزمایشگاه و معدوم نمودن مواد غذایی فاسد بر اساس دستورالعملهای مربوطه
- اجرای اصلاحیه ماده ۱۳ مواد خوردنی و آشامدنی و آرایشی و بهداشتی و اقدامات قانونی مربوطه مطابق با گردش کار بر اساس آیین نامه
- معرفی متصدیان به پزشک و صدور کارت معاینه پزشکی جهت آنها طبق دستورالعملهای صادره
- بازدید از مدارس و مراکز آموزشی و مهد کودکها
- بازدید و کنترل استخرهای شنا و سونا و جکوزی
- بازدید از آزمایشگاهها و مراکز بهداشتی درمانی و مطبها و بیمارستانها از نظر وضعیت بهداشت محیط
- بازدید از پارکها و ورزشگاهها و ترمینالها و تشکیل پرونده بهداشتی واعلام به سازمانها و مسئولین زیربط و پیگیری تا حصول نتیجه مطلوب
- بررسی کنترل فاضلاب، زباله، هوا، منابع آلوده کننده آنها و مکاتبه با ارگانهای مربوطه
- رسیدگی به شکایات در زمینه های مختلف بهداشتی
- سنجش ید در نمکهای خوراکی یددار بطور روزانه و نمونه برداری از نمکهای ید دار و ارسال به آزمایشگاه
- مبارزه با حشرات و جوندگان و نظارت بر سم پاشی توأم با آموزشهای لازم و طعمه گذاری
- اقدامات اضطراری هنگام وقوع بلایای طبیعی
- شرکت در جلسات بازآموزی و سمینارهای طبق دستورالعملهای مربوطه
- بازدید از اماکن متبرکه و مساجد طبق دستورالعملها مربوطه
- بازدید از جایگاههای پمپ بنزین و پیگیری نواقص مربوطه
- آموزش بهداشت جهت کلیه رده ها توام با فعالیتهای روزمره به طور چهره به چهره
- نظارت بر دفع بهداشتی زباله در مناطق شهری و روستایی و سایت جمع آوری و دفع زباله های
- نظارت بر فعالیتهای آموزشگاه های اصناف
- رسیدگی به استعلامهای اتحادیه اصناف و تاییدیه بهداشتی جهت دریافت پروانه کسب
- اجرای برنامه سلامت نوروزی
- نظارت بر فعالیت بهورزان در مورد کنترل کیفیت بهداشتی آب آشامیدنی، بهسازی( محیط روستا، منابع آب مثل چاه و چشمه، آبریزگاهها و … ) مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، بهداشت محیط منازل جلب مشارکت همگانی در جمع آوری و دفع بهداشتی زباله و فضولات و کنترل کیفیت مواد غذایی و آموزش موازین بهداشت محیط و …. و گزارش نتایج به مقامات ذیربط
- جمع آوری اطلاعات و آمار مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی، آب آشامیدنی و تأسیسات آب و فاضلاب و … و تکمیل فرمهای مربوطه و تجزیه و تحلیل آمار و شاخصها
-
شماره تماس: ۵۱۰۸۱۰۰۰ داخلی ۲۲۸-۱۰۲-۱۰۳